1 stort hakket løg
1 spsk. frisk hakket timian
2 fed hakket hvidløg
½ tsk. friskstødt spidskommen
½ hakket chili eller efter smag
1 spsk. olie
6 gulerødder i skiver
5 dl mager koncentreret kyllingesuppe eller bouillon
2 spsk. lys eddike
knivspids sukker
Ristet okse:
300 g oksekød i tynde strimler
olie til stegning
havsalt og lidt friskkværnet peber
citron
Tilbehør:
300 g / 540 gkartofler eller 1 dl / 1 ½ dl rå ris eller 1 dl / 1 ½ dl rå bælgfrugt eller 2 skiver /3 skiver brød.
2 hakkede tomater
frisk basilikum
Sauter løg, timian, hvidløg, spidskommen, og chili i olien til det klares i farven. Tilsæt gulerod og suppe og bring suppen i kog. Lad den simre ved middel varme i 15 min. Blend suppen jævn og spæd mere suppe til hvis du vil have en tyndere konsistens. Smag til med sukker og eddike. Rist kødet kort i ca. 4 minutter i olie ved høj varme med salt og peber til det er brunet af.
Server suppen med kød, tomat, basilikum og stivelse efter eget ønske